Español



Es Fascinante. Su vida. Mi vida es como helado en el sol. Se derrite. Soy confuso.

hujedamej



Denna låt tillägnas min lillebrors fjortånårsdag som ägde rum den 6 april. Gratulerar

Blaja

Idag var tänkt att bli min pluggdag, liksom gårdagen var tänkt att bli min pluggdag. Men något som jag ständigt fascineras över är förmågan, eller snarare oförmågan till diciplin. Vems är den? Varifrån kommer den? Var finns den? Här nedan är en länk till vad jag gjorde istället.

http://artpad.art.com/?ki1orebc7zk

Glad påsk







WWO Playing in Stockholm



Hilda vomiting but filming and watching from a seat in the watching crowd...

What I've been up to

Titta in här för att se vad jag hade för mig i måndags kväll. fin blogg och fin butik dessutom.

dröm 18/10 2008


Sedan lite mer än ett år tillbaka har jag skrivit ner mina drömmar. Det har blivit en spännande inspirationskälla och jag förvånas över hur kreativ man är när man sover. Hur spännande ens tankar blir. Det blir de bästa av sagor. Nu låter jag internet och hela världen få ta del av vad jag gjorde när jag sov natten till den 18 oktober 2008.

Vi är på en ö. Kanske koster, kanske Malmön. Jag är inte riktigt säker på vilka "vi" är men mina föräldrar är med. Min bror och Heiner. Kanske Oskar. kanske Adam. Några till. Jag cyklar omkring och letar efter någonting. En plats. Jag cyklar till ena sidan av ön. En glasskiosk och en strand. Andra sidan. En glasskiosk och en strand. Barn leker men det är inte sommar. Snarare tidig höst. Överallt finns bara en massa glasskiosker.

Heiner åker hem till Tyskland. Han tackar så mycket för Sverige.

En vykortsaffär. Jag tycker vi ska skicka ett vykort till Heiner och jag diskutterar med kanske Adam om vilket. Vykorten är fina fotografier av människor. Vi köpper jättemånga. Det kostar 334 kronor och han som kanske är Adam betalar.

Vi är på ett sjukhus eller liknande. Någon ska behandlas. Kanske Elias. Han har brutit benet. Kanske är det jag. Doktorn försvinner och min saxofonlärare kommer in. Hon är doktor. Jag stickar.




Det tar sig






Tesil vs kakburk



De små tingen...



...fångas upp på vägen under mina långsamma rusningar genom livet.

Universeum har blivit mitt andra hem och snart är det påsklov. jag önskar mig ett påsklov fullt med lust till skapande och tid till skapande. Förhoppningsvis blir det så. Jag trodde att jag skulle drabbas av panik någon gång under den här dagen som nu har gångit, men det skedde aldrig. jag hittade min plånbok igen och jag upptäckte att mitt musikaliska minne trots allt inte är uruselt. Nu har jag tillbringat större delen av kvällen stillasittandes framför en skärm, just för att det är precis sådant jag gör om jag inte bestämmer mig för att inte göra det. Det är tomt i mitt hus och jag vill inte gå och lägga mig.