På onsdagar springer fetmabarnen lite mindre desperat

Jag ska åka till London. Den 8 december. Jag har aldrig varit i London. Det ska bli kul. Min pappa är snäll. Jag har ont i magen. Jag tror jag är allergisk mot mjölk. Det gör inget egentligen för jag tycker ändå inte om mjölk. Vi ska ha julkonsert den 6 december. Mina tankar bor i min mage och  funderar över om tanken inte borde ligga i större dimensioner och finnas lite mer vara lite större och jag vill att högtalarna i källaren ska fungera. Jag ska städa mitt rum. Finnas lite bättre till. Det är nämligen såhär att jag har sovmorgon imorgon.









Kyssmig

Hannah

Veckans kändis är Hannah för att hon är snygg och bor i Uppsala men borde bo i Göteborg.
Fast egentligen borde hon kanske inte det och egentligen är hon veckas kändis för att jag tänker på henne väldigt mycket. Fast egentligen så är hon nog veckans kändis bara för att jag inte är det. Eller nej. För det är poetryslam i morgon. Jag ska gå ner i min källare nu. Hannah har rött hår.

Min saxofonlärare har spelat med Jens Lekman.

Vadå coolt?
Lyssna på senaste skivan!

Yippiejappiejaho

image227


Idag var jippiejappiejaho
Jag har gjort massor och jag trivs väldigt bra med det. Det är nog så jag vill vara mycket, göra mycket, tänka mycket, leva mycket, låta mycket, finnas mycket.
Jag hann skura golvet, ta bilder på mig själv, spraya grodor med akrylspray, plugga lite, prata i telefon och sy till mina leggings innan Solis ringde och vi åkte in till stan och hade världsmys. Vi tänkte ha våran meddtagna superekonomiska picknick vid lejonen vid brunnsparken men när vi kom dit var det marknad som lockade oss mer och jag köpte strumpor som var randiga och fina och sedan blåste det något alldeles väldigt och solen hade gått ner så vi tog spårvagnen tilll järntorget och klättrade upp till Skansken kronan och kollade på finaste utsikten och tog av oss skorna och kurade ner oss i våra filtar och drack vårt kaffe och våran choklad och åt våra bullar och turisterna gick runt och tittade på oss och tog kort som om vi var en del av Göteborgs sevärdheter och mmm. det var mycket mysigt och sedan packade vi ihop aldeles lagom när solen gick ner och klättrade ner igen och var tjugo minuter tidiga innan bussen skulle gå (det har aldrig hänt mig förut jag lovar) så vi hann tillochmed gå in och ut ur porraffären på andra långgatan och titta i skyltfönstret på explosion och peka ut det vi helst ville ha innan bussen kom. Sedan åkte jag hem till Oskar och trampade hans katt på svansen och spelade något musikspel för musiknördar en kort stund innan min familj hämtade mig och vi åkte på bio och blablabla filmen var bra och jag har hunnit gå en promenad med solis också tillochmed och om någon känner sig illa berörd av mina bombarderingar av mms så kan denna någon vara lugn och inte känna sig jobbigt förföljd eller extra omtyckt eller hatad, eller något annat strunt för jag skickar nämligen gratis mms på lördagar.
:)