josephine?

Jag hade studiedag idag. Den alltför tidiga morgonen började sådär med att jag efter en inte så bekväm natt missade den alltför tidiga bussen till tandläkaren, men min padre hade inte hunnit åka än så han körde mig. Jag hade inga hål bara lite tandsten och sedan åkte jag hem och åt frukost. I tre ihåliga timmar satt jag sedan framför datorn innan jag insåg att det inte är sunt att få dåligt samvete för att man inte tittar på allas bilder på bilddagboken, och gick och besökte kära Knullaviksskolan. Jag tillbringade tre timmar med Annika och hennes nästa projekt och det var lite hysteriskt och ganska mycket sakna och jag förstår vad som gjorde mig stressad i åttan och nian och vad som gör att det känns så tomt ibland nuförtiden. Min enda lunch blev glassarna och rapcidern vi snodde i personalrummet  och någon äcklig snabbmatsjox när jag kom hem. En bra dag och jag somnade i min varma säng i mitt kalla rum med Edith Piaf som huvudkudde, för det är höst nu förstår ni och då blir man mycket tröttare.








Kanske kastanj?

Söndag

Det tar sextio sekunder att starta om rautern
om trettio sekunder piper mikron
i mellanskillnaden går jag på toa
spolar
och
läser mina tankar

Till höger om mig

Jag börjar skolan tjugo minuter i tolv idag på grund av uteblivna lektioner. Min buss går om tjugo minuter. Trots att jag kunde sovit jättelänge gick jag upp kvart i åtta och joggade i en halvtimme. Jag lyssnade på navid och miles davis och hälsade morgonen välkommen. Sedan duchade jag och åt frukost på altanen. Det slog mig hur vackert det är med morgonen och hur sällan man upplever den. Sedan städade jag mitt rum och lyssnade på eva dahlgren. Hösten är konst och jag tänker ha på mig oskars basker idag. Det blir en bra dag. I kväll ska jag träna capoeira med Sanna. Det blir spännande och hej hopp jag älskar hösten.

Onsdag

Jag känner något väldigt för att födjupa mig inom litteraturen, läsa tills hjärnan sprängs.
Ni förstår, jag planerar mitt livsverk och jag tänker lära mig jävligt mycket på det så fuck off.
Det här är viktiga papper.
I övrigt har jag huvudvärk, vilket är intressant eftersom jag aldrig har det.
Jag tänker springa idag också. Det är min plan.
Kanske borde jag ju sova lite också, så kan jag vara vaken i morgon på morgonen tidigt. Vi har till och med sovmorgon.

image219






Jag vill:

Ha en språkkväll. Där man bara pratar till exempel engelska och ser på filmer på engelska med engelsk text och äter engelsk mat och leker att man är engelsk. Egentligen hellre spansk, men jag är inte tillräcklligt bra på det.
Sova över hos sanna från en vardag till en vardag
Skriva en bok
Skriva mitt liv som en lång låt
Tillägna Annika Blennered Wäst min första skiva
Bli mästare på att sticka och virka och bara gå omring i stickat och virkat och vara allmänt kool och alla som vill lära sig ska komma till mig och ha mig som idol.
Ha ett likadant paraply som josefin har. Ett jättestort i massa färger.






Detärdenfemteseptembertjugohundrasju

Igår eftermiddag lekte Stephanie och jag frisörer. Våra offer var Lotta och Rebecka och efter två timmar i våra händer såg de ut som nya människor. På ett positivt sätt. Idag har jag haft min första saxofonlektion och vi har haft kör och ensamble och allt blir nog bra ändå. Oskar har varit här och förkunnat att han kommer bli känd poet efter sin död och på fredag är det hela göteborgs håkan. Jag kommer bli mos och ärligt talat ser jag inte fram emot det mer än något annat, men det kanske är typiskt för mig. Någon kanske har påverkat mig. I morgon är det visst kristian antilla också. Jag lyssnar inte på kristian antilla för mina främsta två öron inom musiken har tyckt olika om honom. Då blir jag förvirrad eftersom mina egna öron inte har några åsikter. Kanske är jag mindre som jag vill än vad jag tror och mer som jag är än som andra tycker att jag bör vara att du tror mig inte fast du vill och tror du att jag är snäll?

Och i väntan på att bilddagboken skall komma tilbaka till sitt rätta element tänker jag ägna resten av kvällen åt att göra mig själv musikaliskt allmänbildad.



Becksi före och efter
(och jag är frisören om någon...)


Och nej oskar man bloggar inte alls bara när man är ledsen

Jag har läxor och det känns underbart. Jag har saker att göra som jag inte hinner göra för att det finns andra saker jag gör istället. Det känns också underbart. Jag mår bra. Jag har fel och brister. Det känns underbart att insikten om att inte ens jag är perfekt slog mig. Jag trodde det ett tag. I morgon ska rakbladet, ungdomsredaktionen som skriver raka reportage, ha sitt första möte efter sommaren, det känns slappt och verkligt och efteråt tänkte jag träna på friskis och svettis för jag tänker bli superwoman när jag blir stor. En dansande superwoman, för någon dag snart tänker jag och sanna anmäla oss till dans eller något annat skojigt. Någon dag snart kommer jag också ringa upp kommuntanten som sitter och klämmer på minuterna som gör mina tidiga morgnar ännu tidigare (jag tänker med andra ord tala allvar med människan som jag hoppas ska ge mig tillgång att åka igenom göteborg med mitt skolkort). Idag och nu i minuterna innan jag år och lägger mig i min nybäddade säng, så tänker jag bädda sängen som inte är bäddad än och skriva en lista över saker i min personlighet jag behöver förbättra på min väg mot den perfekta individen.

I mogrgon är dagen sextiotal!



och kom ihåg: fickfackeri är onödigt sysslande

Jag dansar till koop

jag dansar till koop och luktar på te.