Min bror har en pubertetskris eller något

Det är långhelg. Min mamma fyller hundra delat på två. Hon ska ha en fest. Den började tröttna på mig, och jag på den, men nu tror jag att vi sakta men säkert börjar hitta tillbaka till varandra. Helgen har inte gett mig tid till utvilning, men den har varit kul. Mölndals kulturskola hade föreställning och jag gillar min lärare. Jag funderar över mycket. Min mamma har fått en svets av sina arbetskamrater och lyckan är total. Jag vill ha en polaroidkamera. Min dator vill inte kännas vid min ipod. Det är irriterande. Har Pär Holmertz något tips om han nu läser här fortfarande? Barns kärlek till förebilder är något vårt åldrande förbjuder. Jag ser fram emot mitt Bohus Malmön och mitt fridfulla inuti i samklang med en annan del av världens mindre prioriterade gemenskaper.


Rapparen Hilda

Idag föddes Rapparen Hilda. Rapparen Hilda kommer förgylla din dag om du ber honom. Du kan beställa en årsprenumeration för 35 kr. För 17 kr kan du även beställa Rapparen Hilda till din skola för en föreställning, men detta sker på egen risk.


Jag försöker skriva ett tal.

I do miss I do miss!

http://estet.fberg.molndal.se/2008/Startsida/Bilder_Torsdag_2.html#0

Tisdag

Välkommen solexem

image263

Klezmer?

Hej din klarinett. Jag har blått hår och tittar på familjen addams. Ibland tänker jag att kött är gott, ibland funderar jag på att bli vegetarian. Sedan tänker jag att varför rata så mycket, och att jag istället ska bli mer vegetarisk. Sedan kommer jag på ett nytt ord: Mixtrian. Sug på den.

image262

Jogga?

Idag är det min lillebrors namnsdag. Mamma kom väl ihåg den så han fick våra amerikanska vänners julgodis som vi skulle skickat till dem för ganska många månader sedan. Detta resulterade i att jag fick pepparkakor och dalahästchoklad eftersom jag påminde min kära moder om att jag minsann inte hade fått någon present på min namnsdag.

Helgen blir konsert och svenska och matteplugg. Min första strumpa är klar. Jag glider fram och lever i känslan av att ingenting kan stoppa mig fast ändå med en undertryckt försiktighet. Känslan har lett till en del överjobb förr, liksom.


 image261s

what about you?

image260

Godnatt!

Idag fyller min bror tretton år. Han fick en fin gitarr i present, och sju munspel. Jag kommer sno alltihop och gömma det i min vattenkanna så att han glömmer bort att han äger dem. Förövrigt har jag spelat the sims idag. Det gamla, som alla spelade sisådär 2001. Det är nog det roligaste spelet som gjorts, efter snake, och jag känner redan att mitt psyke har påverkats. Just nu är min markering väldigt grön, allt är näst intill perfekt. Det enda som saknas är lite sömn.
Godernater

Även:
Jag ber er kära vänner, klicka på länken och besök min underbara skolblogg. Den tycker om att bli läst!


http://estet.fberg.molndal.se/2008


Och:
Fårlåt amina, jag skulle kommit, men jag fick ett bråskande slagsmål i örat.