Torsdag

image238

Gubbyxor: Fått från faster som hittat på landet som lagts där av någon släkting som förmodligen fått dem av någon annan släkting osv.
Linne: Hittat i källaren, det är möjligt att det är Karins, eller mammas.
Hängslen: Fått ärva av Christina, min mors vän, och min eviga klädpåfyllare
Hatt: Pappa tog hem den från Stockholm och farmor och farfars vind, världens mest spännande utforskningsplats.



Kläder kläder kläder.
Jag har inte sytt något på länge, men jag virkar en mössa. Alla tänker på snoppar när de ser den.
Jag har bestämt mig för att shoppa mindre, och oskar tycker att jag säger emot mig själv, när jag kallar det shopstop. En komisk grej:
Sätt ett S framför topshop och hitta det hemliga budskapet.

Idag har jag sovmorgon för någon ringde till mig och sa att skolans datorer har blivit stulna, så våran datakunskap är inställd. Jag hoppas att det är ett skämt för datakunskap är kul. I alla fall så innebär min sovmorgon att jag ej "hinner" äta någon lunch i skolan vilket i sin tur innebär att jag försöker proppa i mig så mycket mat som möjligt till frukost, istället för vanlig frukost och det får till följd att jag mår illa och saknar mina mackor. Fisk till frukost is no good.

Jag tror det är idag vi ska se Brott och straff. Jag kommer komma hem mycket sent. Det ska bli sjukt kul.
Idag är en sådan dag när jag är på uppvägen för jag har insett att mitt liv går i vågor. Jag tycker om det.

puss och hej klassificeringspastej

blä

Jag tror inte min dator gillar min blogg.
Ser ni min nya spexiga layout?


Håltimma

Jag är i skolan, min spanskalektion är inställd och jag har håltimma till lunch. Ysolina spelar en peruansk vals med mig, lsom följer här nere, och jag har ingenting emot att det blir lååånga väntan för jag kan virka och plugga engelska. I eftermiddag ska jag och mamma köpa garn och jag tänkte sy mig en kappa någon dag. Helgen var filmfestival och jag såg hela fyra mysiga filmer. Jag var även med i radio och för alla er salmonellahundar som missade det så kan ni lyssna här (spola fram cirka 40 minuter), Påfågels har även börjat repa igen, icke att förglömma, och jag hoppas att ni alla följer bandets utveckling. 




Ska vi kalla det ett hopplöst konstaterande?

alltså hej Hilda.
Jag saknar dig. Och du gör mig deprimerad lite för ofta. Och datorn är världens sämsta uppfinning, som gjord för utanförskap. Jag vill bli påmind om din egoistiska självsäkerhet igen men tyvärr. Jag tror jag vet vems fel det här är. Om man nu ska skylla på någon. Annan än sig själv i alla lägen. Och förresten fel. Men i alla fall. Så tror jag att jag vet. Och den tanken har förföljt mig lite för ofta och lite för mycket. För att bli lämnad osagd.
Allra vänligast
Din vän i alla ovänners sällskap
Hilda

Leifs nya glasögon

Ganska ofta känner jag mig som en svans.