Att fundera över det förgågna ger en känsla av förståelse för framtiden






Prag

Efter 20 timmar på tåg är jag nu hemkommen från Prag och en inspirerande semester. En ensamsemster. En närmarevuxensemester. Mitt huvud är nu om möjligt ännu mer sprängfyllt av idéer än innan jag åkte. Saker som måste ut. Jag tror jag behöver distans från all mänsklig kontakt. Behöver en paus från kommunicerandet, tid för mina egna tankar och truddelutter. Förhoppningsvis blir mitt kommande sommarjobbsäventyr en sådan paus.

Nu sitter jag här och lyssnar på våra nyinspelade alster. Det låter. Faktiskt bra.
Lyssna!


Bröllop

Gatan är möjligheten. Gatan är nyckeln till människorna. För några veckor sedan gatumusicerade jag och mina två kära vänner i Haga för att tjäna ihop pengar till våra urkultbiljetter. Vi spelade folkmusik från lite varstans och förutom att tjäna ihop 300 kronor till vår festivalkassa lyckades vi bli uppraggade av en blivande brud som ville att vi skulle spela på hennes bröllop. Detta torpabröllop ägde rum i går i en liten håla utanför en annan håla kallad Herrljunga. Och vi spelade och de dansade som om självaste hin håle var dem i hälarna. Det var mycket trevligt och plötsligt var klockan fyra på morgonen och vi grillade korv i den uppgående solen. Ett äventyr var det kort sagt.






Lasse Lasagne

Imorgon är en dag som inte alla andra

Sommaren är här. Den rinner ur mina händer. Harry Potter har tagit över mitt liv för några dagar. Gatumusiken har förbjudits i stan. Imorgon är jag aldrig mer ett barn. På Söndag natt beger jag mig mot prag.