What I've been up to

Titta in här för att se vad jag hade för mig i måndags kväll. fin blogg och fin butik dessutom.

Kommentarer
Postat av: björk

det är spännande att sverige är så litet och alla trådar möts på mitten! jag har läst linneas, både den gamla och denna, blogg länge och glatt mej åt butiksutvecklingen osv och så hux och flux så får jag blinka några gånger, gnugga mig i ögonen och se att Jo, det måste ju vara Hilda det där. Som modellar så grant på en filt i en av mina älsklingsbloggar. roligt!

och som sagt väldigt tjusiga bilder! puss





ps. mangosmoothie görs enklast genom att leta i Icas frysdisk efter en orange/gul/vit påse (tror jag) av plast som innehåller fyra portionsförpackningar med färdigskurna ananas/papaya/mango-bitar (så det är väl inte renodlad mangosmoothie kanske) och så tar man sej helt enkelt en portionspåse och mixar med det man vill mixa med, förslagsvis nån slags tropisk juice, mango-proviva eller kanske vaniljyoghurt. Bekvämt så man nästan skäms, men lite lyxigt och dyrt i längden.

Man kan ju även köpa sig en mango (men de har alltid så opålitlig och dålig mognad i sverige), stycka den och blanda med vad man känner för. En färskare och lite godare variant.



men det är väldigt gott, så testa hur som helst. glad påsk

Postat av: björk

... liten fortsättning.



Om du aldrig har ätit mango så måste du göra det! Fast satsa då helst inte på en färsk om du inte vill bli besviken, för de är som sagt lite mognadsknepiga, eller så är jag kräsen, för när vi var på Lamu (ö i Kenya) i tre veckor levde vi på färsk mango. Idag på Ica stod jag och klämde och där beskrev en skylt smaken som att "det knallgula fruktköttet smakar sött med tropisk uns och smälter på tungan".

2009-04-09 @ 17:32:26
URL http://bump.blogg.se/
Postat av: hannah

snygga ben hilda!

2009-04-09 @ 20:20:55
URL http://baskertomten.blogg.se/
Postat av: Hilda

Bjöörk: ojoj, jo, Sverige och världen... allt bara krymper i takt med att individen växer. Det var faktiskt ett ganska lustigt sammanträffande det där. Själv har jag inte ens vetat om butikens existens förrän någon vecka tillbaka. Mustigt lustigt.



Mangomango. Yä. Jag måste testa det där. Jag får leta i frysdiskarna i min närhet. Kanske finns dessa påsar även på hemköp? Annars funderade jag på om det kanske går med inlagt också. Jag har en bok hemma om hur man odlar frukter och knölar och växter. Där finns en noggrann beskrivning över hur man odlar mango. Kanske skall jag ta och jorda ner mina fingrar en aning. Växter är alltid kul, även om de oftast dör ganska snabbt i min närhet. Solig påsk på dig med!



Hannah: Grrrr!

2009-04-12 @ 13:03:10
URL http://tokrolig.blogg.se/
Postat av: björk

ja, odla kan man också göra, jag är i full start-färd med det. jag tvivlar mycket på att jag nånsin får se en egenuppväxt mango, men själva pysslandet är så roligt så jag riskerar gärna att spilla onödig tid.



och hittar man inte de där påsarna finns på de flesta mataffärer, i de flesta frysdiskar, små kartonger med frysta (bara) mangobitar i.

2009-04-12 @ 13:14:00

Lämna din kommentar här:

Titel:
vegetarian?

favoritfrukt:

meningen med livet:

Om jag vore ett djur skulle jag:

Trackback