if you don't adore me, please ignore me

image259

skjorta  - emmaus

My first night mol allena and i'm feeling okay

Jag funderar på att stanna uppe HELA natten med mitt ego. låta musiken strömma genom fingrarna och bara ägna mig åt mig själv. Jag och Sanna var på Nefertiti med min moder och jag blev inspirerad. Jag känner att min musikaliska anda börjar återfinna sitt rätta element och jag tänker vem behöver sova? Klockan är fem över halv ett. Natten är ung. Källaren väntar.

Farväl


Jag vill gå i tonår med dig för du var inte med då, jag tror att du skulle gillat det

Påsken är slut. Inte lovet. Det är snö. Jag tänker: hällre en snöig påsk än en regning och myser av att gå på marräng, för jag tycker det känns som marräng. Hittils har mitt lov tillbringats med Sara och Sanna och jag känner mig produktiv, och glad. För jag trodde Monica skulle bli modell. Igår hade vi ett grymt snöbollskrig och ringde runt till alla vänner vi hade och någonsin har haft. Vi blev tolv personer som sprang om kring och tryckte ner varandras huvuden i snön som små barn. Trots allt Som små barn, för vi är inte så små längre. det skrämmer mig. Sedan drack vi varm choklad. och åt bullar.

Natten tillägnades konsten och färgerna.

 

Jacques Derrida

"En värld går under varje gång en människa dör, en alldeles unik värld som aldrig funnits tidigare och aldrig kommer finnas igen, som aldrig kan återskapas eller ersättas hur gärna vi än skulle vilja det."




Irakkriget gör mig arg.


Festivalsommar

Festivalsommar ger mig pirrimagen. Vad sägs om en cykeltur till arvika? Eller en siesta precis innan hela sommaräventyret börjar? Hultsfred, Peace and love, Emmaboda, Wayoutwest, Picknick... Jag vill överallt.

image250


Dessa bakverk tillägnas Oskar.

Jag tror jag har hittat ett nytt kall: Cupcakes.

image249

Poetry slam

Härmed klargörs för allmänheten att på söndag ställer jag upp i Poetry Slam. Och det vare sig jag i framtider väljer att kalla mig poet eller inte. Eller vad andra väljer att kalla min framtid eller inte. Eller vad andra i framtiden väljer att kalla mig eller inte. Eller vad framtiden väljer att jag kallar andra eller inte. Och så vidare.



Försök att inte svälja äpple samtidigt som du tuggar med öppen mun, skriver med frenetisk inlevelse, är förkyld och tänker högt. Det skapar hicka.


Jag vill inte ha dina bakverk

image244


Solis är bra.


Sms

Jag älskar halvhemliga sms utan större sammanhang,
trots min negativa inställning till short message service.

Fredag



Det känns lite sorgligt att jag aldrig mer kommer höra känn ingen sorg för mig göteborg från min mobil.



Under dagens historialektion var det någonting som fångade mitt intresse. Under den tidiga delen av medeltiden var det viktigt att hålla sig god med sina fiender för att inte hamna i konflikter. Därför gav man bort gåvor till varandra. En rik människa var en människa som gav bort mycket saker. Om jag till exempel skulle ge dig en klocka och du skulle ge mig en bil tillbaka så skulle jag, dels bli tacksam, men samtidigt lite rädd, och visa respekt för dig som har råd att ge mig så fina presenter. Jag skulle få dåligt samvete för att jag inte hade något dyrare att komma med än en klocka och jag skulle känna att jag låg i skuld till dig. På liknande sätt skapade sig folk makt under den tidiga medeltiden och jag tycker det är ganska intressant då det funkar på liknande sätt fortfarande. Gåvor över huvud taget är mycket mer knepigt än vad jag tidigare har insett. Om jag tillexempel anstränger mig och gör något riktigt personligt och fint till en person, så får det ju heller inte våra så fint och ligga så mycket arbete bakom det att personen som får det känner sig underlägsen och måste göra något ännu finare tillbaka.

Slutsats:
Allt är en enda stor tävling

Och om det tycker jag:
Spanskaläxa

någon snodde mitt mästerverk

image242

Någon snodde mitt mästerverk och då syftar jag på mössan.

Jag har insett att mitt fotograferande och mitt internetanvändande har en viss koppling. Mitt internetanvändande har varit tämligen lågt det senaste vilket innebär att antalet tagna fotografier också varit mycket få, vilket jag anser är mycket tråkigt. De senaste dagarna har jag dock lyckats hitta tillbaka till cybervärlden och jag hoppas att detta även skall leda till att antalet tagna fotografier ökar. Fotografering är ju skoj, menar jag, och det är faktiskt internet med. Jag hoppas verkligen att jag kan finna ett sunt och harmoniskt förhållande till min dator i fortsättningen och slipper konfronteras med diverse tvångsttankar och obehagskänslor.

i övrigt har jag en trevlig vardag i allmänhet för tillfället. Just nu planerar jag att ta mig ner till kälalren och ägna mig åt ännu en förmåga som jag försummat hos mig själv det senaste. Sy!

Håkan Hellström

tjao. jag gillaren.
Det var en mysig helg. Jag red på Sannas häst. Den heter Otto. Den har en hård rygg.
Någon dag snart, Snart ska jag starta ett nytt projekt. Jag kan spela snake två på min nya mobil.
hej.