Äntligen lite fint väder, säger hans hennes och ler.


oh ja, solen är här. I förrgår sov jag över hos en kompis. Vi talade brittisk engelska, åt kokostoppar, drack te, tittade på west side story och läste harry potter i sängen. Det var mycket mysigt. Just nu känner jag mest av allt för att sova i solen.  Alldeles nyss ville jag spela musik. Och för en halvtimme sedan ville jag skriva brev. Samtidigt längtar jag efter kafémys en regnig höstdag. Typiskt mig.

lyssna på:
Nils Berg - Sailors Fighting in the dancehall


Sommarlov

Som säkert någon märkt så har jag inte skrivit på länge. Jag har varit på landet, på läger och lite grejer. Har fortfarande inte någon sommarlovskänsla. Man kanske inte får det när man blir gammal, eller också är det vädret, eller också är det min ständiga fokusering på att jag inte har någon sommarkänsla. I alla fall, så gör det inte så mycket. Jag lever ändå. Och jag planerar en massa saker. Det finns så mycket man skulle kunna göra, till exempel spraya barbidockor med lackfärg och såga dom i småbitar, trycka roliga saker på vita tröjor, åka buss någonstans och gå av lite vart man vill och se vart man hamnar eller sola om det blir fint väder, vilket det visst är idag när jag sitter här inne och klagar, men faktum är att man nästan alltid väljer att göra ingenting, vilket faktiskt är ett av mina största komplex. 

Eftersom den här bloggen säkerligen klassas som en modeblogg, vilket både är intressant och avvisande, så känner jag mig tvungen att lägga upp bilder på mina kläder. Men å andra sidan, är mina kläder ganska mycket jag, så jag har inte så särskilt mycket emot det.

       

läppstift              nagellack           Hängslebyxor   Muminplåster

image191

och outfit fullbordad



och jag lämnade mina fjortonåriga principer om hur man blir som ingen annan.

Gör som jag och lyssna på Billie Holiday. Hon är bra. För övrigt är dagens låt som så många andra dagar den här sommaren  Love me or Leave me -  Nina Simone. 

Adjö

Shopping i norra sverige

Passade även på att utforska affärerna, när jag fick lite tid över. Här är resultatet:


 

image186

klänning - Second hand i Borlänge, 50: -
tygpumps - Myrorna i Uörebroue 40: -
Skärp - Mammas
Glasögon - Upphittade

köpte även papegojörhängen på myrorna för fem kronor och lite ny musik i Borlänge.

I'm bababack

Heeey.
Var ett tag sen nu. Har varit på
peace&love. grygrygryyymt. Blodet pumpade i takt med musiken och vare sig solen lyste eller regnet öste så kände man att  somsomsommaren var här. Det var verkligen livet. åhåhå va det var. Innan verkligheten kom som en smäll så kraftig att tält välte och man fick packa sina grejer och med sömniga ögon skynda hem. hem och gömma och glömma och minnas och ta lärdom. För visst. Det är väl det som är livet.

image185

Bästa konsert: Miss Li, Maia Hirasawa
Bäst Drag: The Ark, Svenska Akademien
Största Överraskningen: Timbuktu
Främsta sommmarplågan: I'm Yours - Jason Mraz
Sämst konsert: The Tough Alliance,
Största besvikelse: Timo Räisänen