När det regnar kan man inte klippa gräset.

Inte kan man spela klezmermusik på Avenyn heller. Instrumenten mår inte så bra då. Vi får hoppas att det slutar innan klockan 12 så det blir någon cykeldemonstration, så att L'Chaim kan placera sig i cykelkärror och rulla längs med Avenyn, och fina toner kan höras genom hela staden. För en fin sak. Hoppas kan man ju alltid, och även om vi inte spelar är det ju värt att damma av cykeln och rulla sig dit. För ett cykelvänligare GÖteborg!





Kommentarer
Postat av: hannah

jag fick ditt sms, jag hade gärna kommit! men avståndet och sådär hindrade mig. jag har lyssnat på l'chaim på myspace, jag gillar det! jag fick två skivor i torsdags, jag tror att jag ska skikca den ena till dig. du skulle nog finna den inspirerande!

Postat av: Lotta

åh. Jag önskar jag hade kommit och varit med. Såg er i tidningen, eller Anahita i alla fall. Jag saknar dig. Jag och Stephanie tänkte ha en liten middag i veckan kanske. Du är så välkommen om du vill.

2010-09-19 @ 14:18:07
URL http://enlitenlotta.blogg.se/
Postat av: y

http://www.svenskbladet.se/politik/index.php?alias=sd_vill_ha_forbud_mot_jazz.html



finner inga ord...

2010-09-20 @ 23:20:16
Postat av: Lotta

tack! Trevligt med Lund. Jag hinner nog inte med någon middag i alla fall. Jag åker till Berlin på fredag och är hemma på måndag igen, så det får bli nästa vecka också. Kanske vi kan fota lite då också? Skulle vara trevligt. Jag måste köpa film också. Att det aldrig blir gjort. Kanske ska göra det idag. Ha det så fint i Lund. Säg hej från mig! Kram Kram kram!

2010-09-21 @ 12:39:32
URL http://enlitenlotta.blogg.se/

Lämna din kommentar här:

Titel:
vegetarian?

favoritfrukt:

meningen med livet:

Om jag vore ett djur skulle jag:

Trackback