Dagens outfit

Om jag hade haft "dagens outfit" som kategori i min blogg hade det blivit uppenbart att jag har bott i samma tröja och samma byxor, samma skor, samma halsduk, samma mössa och samma strumpor i mer än en månad.  Jag tror det kan vara dags för en förändring.


Kommentarer
Postat av: Lotta

en söt tjej, snygga kläder. Det gör inget att du har gått runt i det där i en månad. Det gör inget.

Postat av: hannah

du är fin. jag är trött. det är mörkt ute. jag saknar dina ord i min brevlåda! och det säger jag inte för att stressas. utan för att uttrycka att jag tycker om dina ord i min brevlåda.

2010-01-16 @ 16:25:51
URL http://baskertomten.blogg.se/
Postat av: Caroline

Att vara en anti-materialist sätter sina spår.



Hur gick det för er på musikdirekt?



Jag tror alla musiker har sina brister, det har du ju så många gånger sagt till mig. Man kommer aldrig känna sig nöjd eller tillräckligt bra för att klassa sig själv som musiker. Men det spelar ju egentligen ingen roll, du är en musiker, en hejdundrande sådan, och även dina brister gör ditt spel ännu mer unikt, Vad jag iallafall insett är att musik är något som ska utövas tillsammans med andra människor, därför har jag gått med i ett jazzband. Ackord är bara matematik egentligen, och kan man formlerna kan man ackorden. Vad som gör jazz så intressant är att ackorden är så komplexa vilket gör musiken så otroligt mycket mer spännande, men än större utmaning.

Jag tror musik aldrig kommer sluta förundra mig.

Och inte du heller.

2010-01-17 @ 19:06:27
URL http://lifeinalbion.wordpress.com

Lämna din kommentar här:

Titel:
vegetarian?

favoritfrukt:

meningen med livet:

Om jag vore ett djur skulle jag:

Trackback