Regn



Och livet flyter på. Regnet som landar på min axlar skapar en extra tyngd i tillvaron, skapar ett inre rum för mina smått melodiska tankar.

Men vem ska trösta knyttet med att säga sanningen:
om du bara springer undan så får du ingen vän

Kommentarer
Postat av: Buongiorno

Det regnar här. Fast inte just nu. Just nu är det uppehåll. Just nu äter jag hembakad kaka och övar italienska glosor! Jag tror det är ganska likt spanskan, Come stai?

Jag var lite bitter häromdagen, ja. Du måste förstå, den engelska skolan är ganska mycket olik den svenska, framför allt lärarnas beteende och intensiviteten och mängden läxor vi får. Skolan är verkligen mycket mer seriös, men eftersom jag inte är van vid det+ att allt är på ett språk jag inte behärskar helt perfekt är det en ganska stor omvälvning från mina tidigare skolerfarenheter. De positiva sidorna överväger såklart de negativa, men det är kämpigt. De flesta lärarna är bra och duktiga, det är bara Mrs Smith som är musikläraren som är lite maniac. Jag hann inte riktigt bli nervös, för hon var så abrubt och bara sa åt mig spela något svenskt på fiolen där, jag spelade horgalåten.

Så nej, de är inte för hårda åt mig, de är hårda mot alla. Men jag börjar vänja mig. Matten är knäpp dock, rent ut sagt knäpp.

Skog, det låter kallt, fast uppfriskande antar jag? Vad gjorde ni där? Vilka var de tre naturarna? Kan inte tänka mig någon ifrån vår klass..oj, hoppas de inte läser här.

Jag saknar dig väldigt mycket jag med. Alla är snälla här men ingen är som du. Jag lovar.



Arriverderci

2009-09-10 @ 18:45:41
Postat av: maja.

åh, mumin

Postat av: Hilda

Caroline: Språken har nog allt sina likheter. Bastante bien, y tú? Angående skolan tror jag att det finns fördelar med båda typer av skolgång, men jag skulle som sagt inte ha så mycket emot lite mer hårda tag. Lite diciplin framför allt. Jag längtar ganska mycket bort här ifrån, vilket är olikt mig, måste jag säga. Jag vill se ny kultur nya ansikten ny matsal ny ny ny ny. Som du kanske vet är jag inte ett jättefan av svenska skolan. Idag har vi rullat runt på golvet i tre timmar...



Jag träffade anders idag i bamba., jag saknar honom. han hade i alla fall något vettigt att säga.



För övrigt har jag skrivit klart ditt brev. Det innehar en stark dos bitterhet som jag hoppas du har överseende med. Jag är inne i en inre kris. Kanske inte helt olik den du hade för ett halvår sedan. Jag postar det snart.



Ciao

2009-09-11 @ 17:28:11
URL http://tokrolig.blogg.se/

Lämna din kommentar här:

Titel:
vegetarian?

favoritfrukt:

meningen med livet:

Om jag vore ett djur skulle jag:

Trackback