Tebjudning och studiedag


 


Igår var en fin dag med TE med stora bokstäver. Jag har fina Vänner. Vänner med Versal. Kanske blir det en tradition det här med tebjudningar, för som Lotta sa: When I think of Sweden I think of tea and teaparties. Like this. Inte vet jag om jag skulle kalla te för något typiskt svenskt men det spelar mindre roll. Det kan bli en tradition iallafall. Hos mig är redan te en tradition. En mycket fin sådan. I detta mörkrets avlånga land kan det behövas traditioner. Traditioner som inkluderar te. Idag är en studiedag. En ledig dag som jag ägnar åt mindre viktiga, men ack så nödvändiga saker, som brevskrivande och läsande och musiklyssnande. Uttrycksfullt tänkande och linguistiskt övande. Saker som det ägnats alltför lite tid åt i mitt liv den senaste tiden.

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Lotta

hi jag vet inte. Jag vet! Om jag ska vara ärlig har jag inte pluggat så mycket heller. Jag har ont i mina ögon! :(

Postat av: maja.

åh vad härlig video. gör ännu fler.

2009-09-21 @ 19:15:12
URL http://maajis.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Haha nja. Det blir nog svårt att lära sig sjunga trestämmigt... jag kan iaf bara ta en ton itaget xD

2009-09-21 @ 19:42:51
URL http://ascended.blogg.se/
Postat av: hannah

aaaaaaaaaah! fruktansvärt fin film! jag vill också ha studiedag. jag har ioförsig tre denna vecka, onsdag, torsdag och fredag. men jag ska jobba i marias butik, webdesigna i word, öva med kören, hälsa på på frejas skola, osv. nästa nummer av word blir så grymt! jag ska skicka det till dig när det är klart, om en månad ungefär. men ja. när ska jag hinna sticka egentligen? jag önskar att jag åkte buss till skolan.

2009-09-21 @ 21:05:15
URL http://baskertomten.blogg.se/
Postat av: Hilda

majabaja: Det ska jag, någon dag. Jag har massor av filmidéer i huvudet, men för lite tid att genomföra dem. Kanske ska jag bli regissör.

Hannahpanna: Ja, skicka skicka. Vad jag förstår är word någon slags tidning som du skriver för? Berätta mer. Jag står just och väger på kanten.. fortsätta eller hoppa av ungdomssidorna i kungsbackatidningen... Du verkar ha fullt upp. Det är kul med fullt upp. Själv håller jag på att övar mig på att inte ha fullt upp. på ta det lugnt. Man måste ha tråkigt ibland för att veta när man verkligen har roligt. För att hitta inspirationen igen. Bussresorna hemifrån skolan är verkligen mina bästa vänner.

2009-09-21 @ 22:38:49
URL http://tokrolig.blogg.se/
Postat av: hannah

hmm! det är barnombudsmannen som står bakom, och själva tidningen delas ut på alla gymnasieskolor i uppsala! jätteroligt! jag skriver nog om det i brevet! (hoppas jag! jag minns inte vad jag skriver!) nu borde jag verkligen sova!

2009-09-21 @ 23:43:09
URL http://baskertomten.blogg.se/
Postat av: marta

åh, jätte fin fim!

2009-11-10 @ 00:34:54
URL http://ettettfyra.blogg.se/

Lämna din kommentar här:

Titel:
vegetarian?

favoritfrukt:

meningen med livet:

Om jag vore ett djur skulle jag:

Trackback