Imorgon är en dag som inte alla andra

Sommaren är här. Den rinner ur mina händer. Harry Potter har tagit över mitt liv för några dagar. Gatumusiken har förbjudits i stan. Imorgon är jag aldrig mer ett barn. På Söndag natt beger jag mig mot prag.



Kommentarer
Postat av: hannah

grattis i förskott!

hoppas dagen blir bra.

jag kan fortfarande inte fatta att du är 18.

det är så stort.

på sätt och vis vill jag aldrig bli arton

på sätt och vis vill jag bli arton NU.

hoppas ditt brev kommer redan imorn,

jag har längtat efter det!

Postat av: hannah

och det där med gatumusiken är konstigt. jag har fortfarande inte begripigt vad argumenten är. finns det nån bakgrundshistoria? vad är droppen som fick bägaren att rinna över? jag hoppas du spelade ordentligt på stan häromdan.

2009-07-02 @ 22:15:26
URL http://baskertomten.blogg.se/
Postat av: Hilda

Hannah: Gatumusiken. Ja. Det var ju inte direkt en dabatt kring det. Helt plötsligt ett beslut om att gatumusik skall förbjudas i centrala stan mellan 11 och 15. Skitkass, det var ett grymt sommarjobb. I nordstan, bästa stället, är det förbjudet mellan 11 och 17. Folk blir tydligen störda i arbetet av gatumusiken. Det är väl förståeligt när vissa står utanför samma affär varje dag i flera år att personalen blir irriterad, men de flesta gatumusiker flyttar på sig när folk ber dem. Dum lag. Musik ska inte förbjudas. Snart blir det ju rent illegalt att spela överhuvud taget. Jag blir mer och mer irriterad på det här. Det var en fin dag iallafall. Jag har aldrig sett fler gatumusiker i stan samtidigt. Tänk om det vore så jämt!



angående att fylla arton så märker jag faktiskt ingen skillnad. För en gång skull känner jag mig faktiskt ikapp med min ålder. Jag har hunnit smälta faktumet att jag nu är en myndig människa. Så var det aldrig med 17. Jag kände mig aldrig som 17.

hej svej. nu ska jag leka med mina nya presenter!

2009-07-03 @ 12:29:22
URL http://tokrolig.blogg.se/
Postat av: Viktoria

hela stan är verkligen fylld av en massa mer musik nu. jag diggar det stenhårt. (jag har ny blogg igen)


Lämna din kommentar här:

Titel:
vegetarian?

favoritfrukt:

meningen med livet:

Om jag vore ett djur skulle jag:

Trackback