En helt vanlig dag


Kommentarer
Postat av: oskar

wow. ysolina är grym

2009-01-14 @ 23:08:20
Postat av: Björk

hahaha å vilken underbar video! Den gjorde min dag lite strålande

Postat av: hannah

håhå! vad duktig du är på att spela! jag vill så gärna starta ett band. men det startar och slutar alltid på idéstadiet. på gymnasiet kommer jag säkert kunna hitta någon som har lust, tänker jag alltid. och igår sa min kompis freya faktiskt att hon kan tänka sig att starta ett tvåmannaband med mig. så nu får världen akta sig för snart kommer vi

2009-01-15 @ 14:49:07
URL http://baskertomten.blogg.se/
Postat av: Hilda

oskar: JA! Ysolina är en GRYM akustisk gitarrist. Jag avundas henne. Jag är stolt över att ha både caroline och henne som vänner. De är grymma på två helt olika sätt.



Björk: Tack tack! Vad roligt, att man kan bidra med lite upppiggningsunderhållning! Våran galna lärare som spelade in videon (och ständigt tänker i bilder) tyckte det hela blev väldigt roligt, då jag är helt likgiltig, förutom när jag spelar. Han menade att detta gör att man (åtminståne han) tänker att Viktor (som sjunger) sjunger det hela om mig, medan jag, inte riktigt befinner mig på samma plats. Effekten blir liksom, om man lyssnar på texten, att Viktor är allt för mig, men att han lika gärna skulle kunna byta ut mig mot någon annan, om han skulle träffa någon bättre. Jag tyckte det var ganska komiskt att tänka mig det hela så. :)



Hannah: Att starta band är en utmärkt idé! Ett utmärkt sätt att lära sig samarbeta i grupp (Denna oerhört nyttiga kunskap som man helt enkelt inte kan bli för bra på), för det är inte lätt att komma överens. Det är samtidigt så extremt skoj. Att skapa musik, och få musik att leva genom en själv är något alldeles speciellt. Det är det som är det roliga med musik (tycker jag). Jag tänkte också så. Att jag skulle hitta en massa nya bandkompisar på gymnasiet, och egentligen blev det ju så, även om det inte blev precis som jag hade tänkt mig. Det är väl så med gymnasiet. Man har så mycket förväntningar. Man tänker att det ska bli en sådan himla stor förändring ifrån grundskolan, att allting ska bli mycket roligare, osv. Och egentligen är det faktiskt så, att allting är mycket roligare. Det tog mig bara ett och ett halvt år att inse det, och släppa mina gamla förväntningar om på vilket sätt det skulle vara roligare. Ett tvåmannaband låter som en grym idé! Vad har ni för sättning?



2009-01-15 @ 18:06:03
URL http://tokrolig.blogg.se/
Postat av: Lotta

åh! Vad bra ni är! :D riktigt snyggt! mycket bättre än på Ronjaföreställningen :P

2009-01-15 @ 18:14:35
URL http://enlitenlotta.blogg.se/
Postat av: maja

Ååå vad fint!!! ni alla tre är så duktiga

2009-01-15 @ 18:17:39
URL http://maajis.blogg.se/
Postat av: Hilda

Lottis och majurp: Tacktack. Och jag tycker inte alls att det var bättre än på ronjaföreställningen. EN helt annan grej. :)

2009-01-16 @ 20:13:38
URL http://tokrolig.blogg.se/
Postat av: Viktoria

åhh hjälp vad fint! du är ju jättebra.grattis på namsdagen förresten.

2009-01-18 @ 11:15:56
URL http://mmmbopbadupadop.blogg.se/
Postat av: Hilda

Viktoria: oj oj tack :) jo. namnsdag. min mormor gav mig ett par superfina strumpor. Men annars är jag ingen namnsdagsfirare.

2009-01-18 @ 12:02:16
URL http://tokrolig.blogg.se/

Lämna din kommentar här:

Titel:
vegetarian?

favoritfrukt:

meningen med livet:

Om jag vore ett djur skulle jag:

Trackback