it's been a long time

















Jag lever. Jag tänker i blogginlägg. Bilderna är en dokumentär över mina två senaste veckor. Kamerans koppling med datorn flippar. Min spanskalärare flippar och om knappt ett år börjar sjundeklassarna på gymnasiet. Tiden går och mina skor känns så himla konstiga när jag tänker för mycket. Bokmässan var fin. Kulturnatta var fin. Joel har kommit hem från sin tandemcykling till paris och vi kan börja repa igen. Berlinresan har blivit inställd. Jag och pappa ska gå på Jethro Tull på lisebergshallen. På stickcaféet i Kullavikskyrkan finns det en tant som stickar vackra konstverk till mössor och jag skall inte döpa mitt barn till Derivata när jag blir stor.




Kommentarer
Postat av: hannah

jag fattar ingenting av den ekonomiska krisen, men imorgon ska min pappa ekonomen sätta mig in i det hela. godnatt.

Postat av: hannah

så fin din nya bakgrund är. min hjärna är kola. jag känner mig högst outvilad. men nu ska jag dra mig ner i tvättstugan och se efter om min nya randiga tröja är tvättad. jag slösar mycket tid på att dra ut kläder ur garderoben, prova dom, och kasta in dom igen. sjundeklassarna börjar på gymnasiet? kram kram

2008-10-20 @ 19:39:29
URL http://baskertomten.blogg.se/
Postat av: björk

första bilden är så snygg! mmmm

2008-10-20 @ 23:12:41
URL http://bump.blogg.se/
Postat av: Hilda

Hannah: 1. Jag förstår inte heller mycket om den ekonomiska krisen. Mer än att den har att göra med hur många barn det föds. Tillexempel. 1990= högkonjunktur = många barn. 1993=långkonjuntur=färre barn = kris för gymnasieskolorna.

2.Jag förstår grejen med garderoben. Jag har också varit där. Personerna som gick i sjuan när jag vistades i samma miljö som dem, börjar nu på gymnasiet.

2008-10-21 @ 20:57:29
URL http://tokrolig.blogg.se/
Postat av: Hilda

Björk: Tack så mycket. Min bror är en liten poser.

2008-10-21 @ 20:58:19
URL http://tokrolig.blogg.se/
Postat av: hannah

åh just det. för dig är jag en sjua. wow. tänk om jag gick på din skola. du skulle på nåt vis bli mycket äldre. eller jag yngre. eller nej, men du förstår. jag brukar inte tänka på att du är två år äldre än mig. fast ändå oftare än du tänker på att jag är yngre än dig, förmodligen.

2008-10-21 @ 23:01:58
URL http://baskertomten.blogg.se/
Postat av: amina

nämen tjena. inte visste jag att du hade sådana bröstmuskler hilda, och raggarsträngen. sluta hilda, du får mig att rodna, och det kittlar på konstiga ställen.

























du kan sluta skratta nu

/a

2008-10-22 @ 23:40:57
URL http://aminas.blogg.se/

Lämna din kommentar här:

Titel:
vegetarian?

favoritfrukt:

meningen med livet:

Om jag vore ett djur skulle jag:

Trackback