Tröttlördag


Jag
har sovit tre timmar inatt. Igen.
Det känns.

Återigen bestod natten av diskussioner och återigen utförda av samma trio, men den här gången landade vi på det djupaere planet. Religioner, hedersmord, och kyrkotonarter.  Jag tror jag börjar komma igång.


Och sannas laxburgare har blivit standardmat i vårt kök. Jag vet varken ut eller in.

Kommentarer
Postat av: baskertomten

man får ont i huvudet av att sova lite. det känns som att jag har en för liten hjälm på mig, som att det tryckar från alla håll.

Postat av: Hilda

åh. Det förklarar dagens huvudvärk. Jag kunde inte sova inatt så jag låg och tänkte ut mitt framtida poetry slam uppträdande.

Nej man ska sova ordentligt, men heller inte haka upp sig på hur mycket hit och dit. Jag minns när jag fick reda på, när jag var liten, att man ska sova 10 timmar varje natt som barn. Det var när jag och en kompis hade legat uppe och pratat och haft det jättemycket sovaövermysigt till klockan ett på natten. Sedan den dagen, då jag började räkna varje sömntimmme, har jag blivit mycket tröttare. Vad jag menar är att det ligger mycket psykiskt i det där. Om man vet att man borde sovit mycket längre och tänker på hur mycket längre man borde ha sovit så blir man mycket tröttare och allt känns allmänt hopplöst. Det är ju egentligen inte särskilt farligt att sova några timmar mindre någon gång i bland, bara man inte gör det till en vana utan sover ordentligt i vanliga fall. min åsikt. Tack och adjö.

ps. angående hjälmen så hoppas jag att den är regnbågsrandig

2008-02-18 @ 18:22:02
URL http://tokrolig.blogg.se
Postat av: baskertomten

det är nog sant. den var tyvärr ej regnbågsrandig. den var blå.

2008-02-19 @ 19:30:28
URL http://baskertomten.blogg.se

Lämna din kommentar här:

Titel:
vegetarian?

favoritfrukt:

meningen med livet:

Om jag vore ett djur skulle jag:

Trackback