äch

 Jag vill också ha ett intressant liv. Och jag hatar att städa. och mitt lov har inte varit bra och jag vet inte men kanske har jag blivit en hopplös människa, kanske är jag en jobbig tonåring kanske kommer jag alltid sakna förritiden?


Kommentarer
Postat av: baskertomten

hm. mitt lov är bra. jag vet inte om mitt liv är intressant, men just nu är det tillräckligt intressant för mig iallafall. idag klippte jag mig för hundrfemti spänn och blev asnöjd. det var bra. varför är inte ditt lov bra? det är ju föresten inet slut än! innan veckan har gått kanske det har hänt något underbart. jag tyckte inte om att bo här och leva mitt liv såhär förut men jag tror att man får lära sig att ta vara på det mysiga som finns, man får inte låta underbarheter bli till vardag. om det nu är nåt sånt det handlar om. sov gott!

Postat av: Hilda

hm. jo, mitt lov är egentligen bra, eller det började inte så bra, men det blev bra och nu är det bra. Jag fick bara lite panik och en minideprission när hela dagen gick och jag bara satt instängd och städade min garderob, och lite annat och man ska inte jämföra dagar. Det är ingen bra idé. Du är snäll.

2007-11-03 @ 13:27:52
URL http://tokrolig.blogg.se

Lämna din kommentar här:

Titel:
vegetarian?

favoritfrukt:

meningen med livet:

Om jag vore ett djur skulle jag:

Trackback