Hemma

Nu är jag hemma igen och påsklovet är över.
Dagarna på koster var nog väldigt nödvändiga. Det kändes som om det var första gången jag slappnade av på väldigt länge. Vi gjorde just ingenting som vi inte hade lust med. Vilket resulterade i härlig mysläsning inomhus, en lång dagspromenad på klipporna, god mat, improvisatoriskt gyttjebad, långa diskussioner och en hel del tecknande. Alldeles perfekt med andra ord.

image54

Lägg märke till de leriga fötterna



Min bror blev dessutom glad för tröjan vilket också var kul :)

Tänk om man skulle vara lite rolig och hänga upp en av sina egna sydda kläder, på weekday. i smyg liksom, bland alla andra kläder. Undrar  om någon skulle försöka köpa, och om det skulle bli genomskådat. Weekday säljer ju ändå kläder från lite olika, halvt okända designers. Så någon skulle kanske gå på det! Jag tror jag ska göra det. Bara för att se om någon överhuvud taget skulle prova plagget. Man skulle sätta en fet prislapp på också! Egentligen borde man prata med någon som jobbar där, och se om de går med på experimentet. Då kan de ju rapportera om det funkar eller ej ^^ Hahaha. Fast det är säkert förbjudet enligt någon lag hit eller dit.

I morgon börjar skolan. Det ska bli roligt faktiskt.  Jag har haft ett superbra lov och inte pluggat någonsting vilket känns underbart.

/Hilda

Kommentarer

Lämna din kommentar här:

Titel:
vegetarian?

favoritfrukt:

meningen med livet:

Om jag vore ett djur skulle jag:

Trackback